10.09

ЗАЗ ПОЧИНАЄ ВИРОБНИЦТВО АВТОМОБІЛІВ GROUPE RENAULT ДЛЯ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ

Запорізький Автомобілебудівний Завод оголошує про початок виробництва автомобілів Groupe Renault для місцевого ринку. Проект реалізується на потужностях в Запоріжжі і стає сильною ознакою відродження автомобільної промисловості в Україні.
Перед початком проекту ЗАЗ пройшов масштабну модернізацію, щоб повністю відповідати міжнародним стандартам якості Groupe Renault. Система "Alliance Production Way", що була розгорнута на заводі, якої будуть суворо дотримуватись, дозволить забезпечити український ринок автомобілями міжнародного рівня якості.
Микола Євдокименко, Голова Правління ЗАЗ: "Ми пишаємося тим, що реалізуємо цей проект, який створить нові робочі місця і сприятиме розвитку вітчизняного автопрому. Локалізована збірка дозволяє нам залишатися в безпосередній близькості до наших клієнтів і адаптувати пропозицію і сервіс до потреб ринку.»
Макс Міссана, керуючий директор Groupe Renault Export Регіон Євразія: "Український ринок має для нас високий потенціал, завдяки своєму місцю розташування і зростаючому інтересу до нових автомобілів. Група Renault має сильні позиції в Україні і зберігає своє лідерство на ринку. Цей проект означає, що ми і наші партнери впевнені в тому, що бренди "Зроблено в Україні" будуть на тому ж рівні якості, що і продукція інших заводів Групи Renault."