30.09

Mercedes-Benz на міжнародній агропромисловій виставці «AGROEXPO-2019» у Кропивницькому

Компанія «АвтоКапітал» офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО, продемонструвала ключові новинки року в сегменті SUV, а також оновлений мінівен V-Class на міжнародній агропромисловій виставці «AGROEXPO-2019».

Для GLS це перше знайомство з шанувальниками бренду. Новий GLS - це комфорт представницького седана Mercedes-Benz з деталями, властивими автомобілям класу SUV. Високий рівень комфорту для всіх пасажирів навіть у семимісній версії, з опціональним 5-зонним клімат-контролем і електрорегулюванням трьох рядів сидінь. GLS оновився у всіх аспектах - від екстер'єру до інтер'єру. Як і всі новинки бренду, автомобіль отримав інноваційну інформаційно-розважальну систему Mercedes-Benz User Experience, яка дозволяє управляти всіма функціями автомобіля з водійського місця. В якості опції також доступний комфорт-пакет, завдяки якому пасажири другого ряду сидінь отримають окремий планшет для управління ключовими функціями системи MBUX. З технічного боку - нова лінійка двигунів, як дизельних, так і бензинових, що працюють в парі з дев’ятиступінчатою коробкою перемикання передач 9G-TRONIC, а також "танцююча" підвіска E-ACTIVE BODY CONTROL, раніше доступна тільки для нового GLE. Удосконалення отримали і системи-асистенти водія, для максимально ефективної допомоги водієві, знижуючи його навантаження і забезпечуючи додаткове страхування в критичних ситуаціях.

Тепер про новий GLE. Салон, порівняно з попереднім поколінням, став більш містким і комфортабельним. Володіючи збільшеною колісною базою (приріст на 80 мм), GLE став ще більш просторим. Додатковий комфорт другого ряду сидінь забезпечує повністю електричні регулювання. Новий GLE отримав абсолютно нову палітру двигунів, а оновлена система 4MATIC забезпечує високу маневреність на дорозі й чудову прохідність на бездоріжжі. В автомобілі GLE встановлена мультимедійна система MBUX новітнього покоління. Широке зображення забезпечують два розташованих поруч великих дисплея з діагоналлю 12,3 дюйма (31,2 см) вже в базовій комплектації. Система освітлення MULTIBEAM LED з 84 окремо регульованими світлодіодами, автоматично адаптує світло фар до умов освітлення і дорожньої ситуації для оптимальної видимості. Також, в новому GLE вперше встановлена активна підвіска E-ACTIVE BODY CONTROL. Це єдина система на ринку, в якій жорсткість пружин і сила демпфірування регулюється індивідуально на кожному колесі. Незалежно від типу двигуна, всі варіанти Mercedes-Benz GLE оснащені 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач 9G-TRONIC.

Новий Mercedes-Benz GLC вражає своїм ефектним виглядом, інноваційними допоміжними системами, новою палітрою двигунів і мультимедійною системою MBUX - Mercedes-Benz User Experience новітнього покоління. Доступна в якості опції функція управління комфортом ENERGIZING об'єднує роботу різних систем в автомобілі з метою створення оптимальної по комфорту атмосфери. Тут враховуються такі параметри, як світлове та музичне оформлення, клімат-контроль, музика / відео, а також функція масажу, підігрів і вентиляція сидінь. При цьому, фітнес-тренер ENERGIZING COACH використовує дані, що надходять від автомобіля та з навколишнього середовища, щоб рекомендувати одну з програм, враховуючи конкретну ситуацію і індивідуальні переваги власника автомобіля.

Останній у списку, але не останній за значенням - Mercedes-Benz V-Class. Оновлені преміальні мінівени V-Class пропонуються в Україні з дизельними двигунами. Флагманська модель V 300d володіє вражаючою динамікою, завдяки сучасним технологіям відповідаючи екологічним нормам Євро-6. Дизельна версія представлена в трьох варіантах потужності від 100 кВт (136 л.с.) до 176 кВт (239 л.с.). У новому дизайні автомобіля відчувається вплив актуальних легкових моделей Mercedes-Benz. Зовнішність передньої частини кузова стала ще більш виразнішою, для оновленого мінівена розширено список опцій. Залежно від потреб, модель може бути виконана в різних варіантах довжини, а також оснащуватися, за бажанням клієнта, різною кількістю посадочних місць. З нових опцій - доступний варіант комплектації переднього ряду пасажирських сидінь в варіанті «капітанських» крісел, з функціями масажу і вентиляції. Крім того, оновленню піддалися і системи допомоги водієві, для відповідності найвищим стандартам бренду.

Детальніше на сайті www.mercedes-benz.ua, а також у офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz в Україні.